Over mij

 

Mijn naam is Marcel van Gijzel. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Daar ontdekte ik al op jonge leeftijd mijn heldere gaven. Anderen helpen ging toen spelenderwijs.

Na mijn studie HEAO besloot ik de financiële sector in te gaan; ik ging werken op kantoor.

Als mens groeide ik en mijn gaven ontwikkelden zich verder. Mijn aandacht verschoof ook in die richting. Zo volgde ik cursussen Reiki en aanverwante cursussen om mij meer en meer te verbeteren. Dat deed ik bij Wil Katinas in Amsterdam. Veel dank aan haar voor wat ik van haar leerde en de ervaringen en inzichten die ik opdeed. Zo werd ik dienstbaar door Reiki te geven in familie-, vrienden- en kenniskring.

Omdat ik ook weleens in een andere 'keuken' wilde kijken volgde ik de opleiding tot Reiki Practioner bij Nederlof Centrum. 

Nieuwsgieriger geworden en de wens professioneel anderen te willen helpen wilde ik nog meer betrouwbaar met mijn gaven leren omgaan. Daarom volgde ik een opleiding bij Instituut CAM (Energetisch Therapie) in Utrecht en bij Instituut Tasso (Regressie- en reïncarnatietherapie) in Amersfoort, respectievelijk een 4- en 3-jarige opleiding op HBO-niveau.

In 2018 startte ik mijn eigen praktijk; hetgajegoed. En daarmee kwam mijn droom uit.

Het ga je goed; dat wens ik iedereen toe. Dat dit niet vanzelfsprekend is weet ik uit ervaring. Het zijn juist de ervaringen en mijn innerlijke werk die maken dat ik ben wie ik ben. Inzichten opdoen, autonomie hervinden en de regie over je leven nemen. Het maakt mij steeds meer bewust. Een andere manier van kijken maakte bijvoorbeeld dat ik in 2018 besloot vegan te worden in plaats van vegetariër. En zo 'ont-wikkel' ik mij meer en meer, neemt de levenslust toe en voel ik meer vrijheid.

Nieuwsgierig geworden en vraag je je af of en waarmee ik je kan helpen; lees dan gerust verder op mijn website zoals hierna mijn 'Visie' en 'Missie'. 

                                           Visie en Missie

Visie

Mensen zijn in staat de regie over hun leven te herwinnen. Ik geloof daar in.

Missie

Het is mijn missie anderen te helpen de regie over hun leven te herwinnen. Zichzelf te leren helen. Ik faciliteer daar graag bij.

Empowerment

Ik help mensen zelf in hun kracht te komen, ieder in zijn eigen tempo. De wijsheid zit in jezelf, zeg ik altijd maar. Jij weet (onbewust) wat er voor jou belangrijk is op ieder moment in jouw leven. 

 Verbinding

Ik faciliteer daarbij als gids. En verbind me met je om je op jouw pad te helpen een stukje verder te komen. Ik kan dat door mijn verbinding met mijn omgeving, ervaring en mijn instrumenten uit studies en workshops.

Duurzaamheid

Om jezelf zo iets te laten scheppen dat duurzaam is voor jou. Dat jij jezelf duurzaam meer heel maakt. Terug naar meer autonomie.

Zo draag ik bij aan het welzijn van anderen door een positieve wending te geven aan hun leven. Zo draagt hun innerlijke verandering weer bij aan veranderingen in hun omgeving. Als rimpels in het water.

Helderheid

Zoekend naar jouw doel en uitleg voor jouw sessie of behandeling. Zo dat je zelf weet waaraan jij werkt, hoe en welke inzichten het je brengt. Om dan de opbrengst van jouw zelfwerkzaamheid in jezelf en in je omgeving te ervaren.

Vergoeding

Daarvoor ruil ik met jou. Mijn tarieven en voorwaarden vind je terug op mijn website. Zo kan ik dit mooie werk blijven doen.

Want je kunt het niet alleen; een mooiere wereld voor iedereen die maken we samen.