Consulten

 

De basis voor behandelingen en sessies; een holistische kijk

Voor de behandeling/sessie kijk en luister en kijk ik 'holistisch' naar jou. Dat betekent dat ik je als geheel zie, omdat ik geloof dat lichamelijke, sociale, psychologische en spirituele facetten met elkaar verbonden zijn en elkaar daardoor beïnvloeden. Gebeurt er iets op één van deze niveaus dan laat je lichaam je dat weten; een symptoom of klacht doet zich voor.

Het hoort bij jouw lichaam hoe het zich uit en daarmee weet jij, veelal meer onbewust, wat je nodig hebt.

Ik geloof in het zelfgenezend vermogen van de mens. Dus gaan we samen aan de slag waar jij dat kan en wilt.

Oordeelloos en respectvol. 

In geprek met jou en met de inzet van verschillende technieken uit de energetische of regressietherapie gaan we tijdens een behandeling of sessie na wat in jou de aandacht vraagt om heel te kunnen worden.

Het kan daarbij gaan van onder meer somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, al dan niet voorkomend uit trauma's, rouwervaringen, of bijwerkingen van medische behandelingen tot simpelweg het willen verkennen en ontdekken van (het hoe en waarom in) je zelf. Bij regressie- en reïncarnatietherapie ook van voor je geboorte.

Gun het jezelf. Geef aandacht aan wat in jouw leven naar voren komt. Dat is niet altijd zomaar. 

Strevend naar

Begripvol gaan we samen na wat maakt dat je levensenergie weer meer kan stromen. Zo kom je meer in balans, meer bij je zelf. Je maakt los wat nog vastzit, doet veelal nieuwe inzichten op en als er meer energie stroomt maakt dat je kalmer, meer ontspannen en vitaler. Zo kun je beter met het leven omgaan en ontwikkel je meer weerbaarheid, veerkracht en zelfmanagement. Dan kun je je meer richten op wat jouw leven betekenis geeft. Zo hervind je de spiraal opwaarts.

Soms is je proces kortlopend en ontmoeten wij elkaar daartoe enkele malen. Soms is je proces langer durend en vergt het je wat meer tijd om door jouw verandering heen te gaan.  

Uiteraard kun je ook alleen voor je ontspanning om een energetische behandeling vragen.

En middels regressietherapie bijvoorbeeld je talenten of levensdoel nagaan. 

Ontdek jezelf en kom meer in je kracht.